Medisch Pedicure Olga:

De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen.
Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.
Afhankelijk van de klachten van de cliƫnt voert de medisch pedicure de passende specialistische behandeling uit. Zij kent de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. Om locaties aan de voet drukvrij te leggen passen we onder meer anti-druktechnieken toe.
Ook voor nagelprothesen- en reparaties kunt u bij een medisch pedicure Olga terecht.
Om de nagel te reguleren plaats ik nagelbeugels. Ook is de medisch pedicure op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. De medisch pedicure weet wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines.

Als (medisch) pedicure voldoe ik aan de strenge eisen en sta ik vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures. Om te kunnen blijven voldoen aan de eisen en voorwaarden word ik als (medisch) pedicure continu bijgeschoold. Uw voeten zijn bij Medisch Pedicure Olga in goede handen.
Naast deze registratie bij het KRP ben ik ook lid van ProVoet, branche organisatie voor pedicures

 

olga severens
 
olga severens

Afspraak maken

U kunt bij ons telefonisch of via een e-mail een afspraak maken.

Let op! Bent u verhinderd voor de afspraak? Meld dit dan 24u vantevoren!

Zonder afmelden worden de behandelkosten in rekening gebracht

Volg ons op: