Wimperextensions one by one.

Wat zijn wimperextensions?

Ik werk uitsluitend met Mink wimperextensions van het gerenommeerde merk Blink. Deze extensions zijn zachter en flexibele dan reguliere synthetische extensions en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Er zijn verschillende lengtes, diktes en curles, J.B.C of D (afhankelijk van uw eigen krul) mogelijk. Het haartje is dikker in het begin en wordt dunner naar het puntje net zoal de natuurlijke wimper.

De behandeling

Wanneer u een afspraak hebt gemaakt bij mijn salon volgt eerst een kort intake gesprek. In dit gesprek zal ik u vragen u gegevens te noteren en bespreken waar u voorkeur naar uit gaat betreffende de lengte, dikte en curve van de gewenste wimperextensions, rekening houdend met u eigen wimpers.

Ter voorkoming van verkleving worden de onderste wimpers afgeplakt met een milde tape. De wimpers zullen vervolgens gereinigd worden met een primer voor een goede hechting.

Wanneer de extensions op de eigen wimpers geplaatst worden, word er gebruik gemaakt van een speciale formaldehyde-vrije bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers.
Voor een wimper verlenging worden gemiddeld 80 tot 120 haartjes gebruikt per oog. Op bijna elke natuurlijke wimper wordt een wimperextension geplaatst.

Er is na deze behandeling geen mascara meer nodig! Indien u wel mascara wilt gebruiken kun u een speciale mascara voor wimperextensions op waterbasis aanschaffen. Deze mascara is op bestelling leverbaar ( 1 a 2 werkdagen).

Wilt u de extensions verwijderd hebben adviseer ik u dit door mij te laten doen om beschadiging aan de natuurlijke wimpers te voorkomen.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan welke weer voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. U eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich gemiddeld één keer in de drie maanden vernieuwen. De wimperextensions vallen uit met de natuurlijke wimper. U kunt ervoor kiezen om de extensions uit te laten groeien of te laten verwijderen.

Een wimperextension blijft dus één dag tot drie maanden zitten. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik om iedere 2 a 3 weken een opvul behandeling te laten uitvoeren. U kunt natuurlijk ook een eenmalige behandeling kiezen, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, trouwerij hebt of een feestje etc.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 1,5 a 2 uur.
Een refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten tot 75 minuten.

Nazorg

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u deze informatie mee naar huis.
Om een optimaal resultaat te behouden en beschadiging van de eigen wimpers tegen te gaan, raden wij u aan de volgende richtlijnen in acht te nemen:

– Gedurende de eerste 12 uur mogen de wimpers niet nat worden.

 • Vermijd rondom uw ogen alle producten waar olie in is verwerkt. Denk hierbij aan shampoo, conditioner, eyeliner, mascara, gezichtsreinigers, crèmes en serums.
 • Was u handen voordat u uw wimpers aanraakt.
 • Een zijden kussensloop is geschikter bij wimperextensions en wacht niet te lang met het wassen van u sloop.
 • Het gebruik van mascara kan alleen op waterbasis en is op bestelling (1 a 2 werkdagen) verkrijgbaar in de salon.
 • Verwijder oogmake-up met olie- en vetvrije remover en ontwijk hierbij de aanhechting.
 • Wimperextensions mogen niet gepermanent worden. Gebruik ook geen wimperkruller, hierdoor kunnen ze breken of loslaten van de natuurlijke wimper.
 • Trek niet aan de wimpers. Mocht u de wimpers om welke reden dan ook willen verwijderen, vraag het mij, anders zullen u eigen wimpers beschadigen.
 • Sauna gebruik kan de tijd voor een opvulbehandeling verkorten. Tevens is het 2 dagen na de behandeling niet raadzaam.
 • Wrijf niet in de ogen. Was u gezicht voorzichtig en dep de wimpers zachtjes droog.
 • U kunt de wimpers voorzichtig in model brengen met het meegekregen wimperborsteltje.
 • Voor een langdurig – en optimaal resultaat wordt er geadviseerd elke 2 weken op te laten vullen en indien gewenst na 4 keer opvullen een nieuwe set te laten plaatsen.
 • Het is mogelijk de ‘Blink Black diamond coating’ te bestellen, welke ervoor zorgt dat de wimperextensions langer en mooier blijven zitten. Deze coating geeft een bescherming tegen water en vuil van buitenaf.

Er zijn verschillende make up en verzorgingsproducten te verkrijgen die samen kunnen met de wimperextensions. Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen.

Iedere behandeling begint met een intake.

* Bent u allergische voor Latex dan is een behandeling helaas niet mogelijk

 

olga severens

Afspraak maken

u kunt bij ons telefonisch of via een e-mail een afspraak maken.

Let op! Bent u verhinderd voor de afspraak? Meld dit dan 24u vantevoren!

Zonder afmelden wordt 25% van de behandelkosten in rekening gebracht

Volg ons op: