N/EYE/S BROWS STYLING

Perfecte uitstraling

Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot absolute blikvangers. Of u nu voor een volle of dun ge√ępileerde wenkbrauw kiest: met de speciale behandeling met N/EYE/S Brows producten zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik! Perfecte wenkbrauwen zorgen voor een verjonging van uw gehele uitstraling en laten uw ogen groter lijken.

Wat is N/EYE/S Brows ?

Ik heb mijn wenkbrauwen te veel ge√ępileerd, kan ik dan toch een N/EYE/S Brows behandeling laten doen? JA, uw N/EYE/S Brows Artist kan een herstelbehandelplan met u opstellen en zo langzaam uw wenkbrauwen in de gewenste vorm brengen. Het is bij een herstelbehandeling belangrijk om de wenkbrauwen tijd te geven om terug te groeien en zelf niet meer te epileren. Er zijn meerdere behandelingen nodig om de vorm langzaam te kunnen veranderen.

Kan ik de vorm van mijn wenkbrauwen zelf kiezen?

Ja natuurlijk, uw wenkbrauwen worden naar persoonlijke wens gestyled. Uw wenkbrauwen kunnen breed, smal, licht of juist donker, rond of hoekig worden gevormd. Uw N/EYE/S Brows Artist zal samen met u de vorm bepalen, die aansluit bij uw wensen en gezichtsvorm.

Hoe vaak is de behandeling nodig?

Dat is grotendeels afhankelijk van de snelheid waarmee de haartjes groeien. In de regel is een behandeling per 6 weken voldoende.

-wenkbrauwen-verven -harsen -epileren-

 

olga severens
olga severens
olga severens

Afspraak maken

u kunt bij ons telefonisch of via een e-mail een afspraak maken.

Let op! Bent u verhinderd voor de afspraak? Meld dit dan 24u vantevoren!

Zonder afmelden wordt 25% van de behandelkosten in rekening gebracht

Volg ons op: